professionele webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken? Bij webdesign bureau H-Jansen.com helpen we daar graag bij.

WordPress & WooCommerce

We bouwen webshops graag met een combinatie van WordPress & WooCommerce. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) zodat je de website zelf kunt beheren. WooCommerce is het e-commerce gedeelte.

uitgangspunten bij het laten maken van een professionele webshop

professionele webshop laten makenEen professionele webshop laten maken? Wij hanteren hierbij de volgende uitgangspunten:

  • de webshop moet responsive zijn. Dat betekent dat de webshop goed werkt en er goed uitziet op alle devices & schermen. Wij testen de webshop standaard op mobiel, tablet, laptop en desktop.
  • de webshop moet snel zijn. Bezoekers haken snel af wanneer het laden van een pagina te lang duurt. Daarnaast is een snelle webshop van belang voor de ranking in zoekmachines; bijvoorbeeld Google.
  • de webshop moet veilig zijn. Het volgen van regelgeving en een goede beveiliging is belangrijk. Zeker als je persoonsgegevens verwerkt of opslaat; bijvoorbeeld orders in jouw webshop.
  • de webshop moet goed vindbaar zijn in zoekmachines. Zonder bezoekers geen orders. We zorgen daarom voor een webshop die goed gevonden wordt in zoekmachines. Dat heeft onder meer te maken met de snelheid van de webshop, de manier waarop teksten zijn geschreven en de structuur van de achterliggende code.

WordPress & WooCommerce template

Een professionele webshop laten maken? We raden aan om dan voor een template op maat te kiezen en niet voor een templaten standaard. Waarom? Dat vertellen we graag.

Veel WooCommerce webshops hebben een standaard template. Het nadeel van een standaard template is dat deze vaak te veel functionaliteit heeft omdat de template voor zoveel mogelijk situaties & mensen moet werken. Een teveel aan functionaliteit maakt de webshop echter traag en slecht vindbaar.

Wij gaan daarom altijd voor een template op maat die we zelf maken. Hiermee krijg jij de webshop die precies voldoet aan jouw wensen, goed vindbaar en snel is.

ik wil een professionele webshop laten maken

Daar kunnen wij bij helpen ;-). Op de pagina ‘onze werkwijze‘ lees je exact hoe dit in zijn werk gaat.

kunnen wij ergens bij helpen?