webdesign bureau h-jansen.com

professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Bij webdesign bureau H-Jansen.com helpen we daar graag bij.

WordPress

Over het algemeen bouwen we websites met WordPress. Dat is een Content Management Systeem (CMS) waarmee jij in staat bent om jouw website zelf te beheren op eenvoudige wijze. Je kunt zelf teksten aanpassen, zelf pagina’s aanmaken, etc. Lees hier waarom we voor WordPress kiezen.

professionele website laten maken - devicesuitgangspunten

Een professionele website laten maken? Wij hanteren de volgende uitgangspunten:

  • de website moet responsive zijn. Dat betekent dat de website er goed uitziet en werkt op alle devices & schermen. Wij testen de website standaard op desktop, laptop, tablet en mobiel.
  • de website moet snel zijn. Wanneer het laden van een pagina te lang duurt haakt de bezoeker af. Daarnaast is laadtijd een belangrijk aspect voor de ranking in Google en andere zoekmachines.
  • de website moet veilig zijn. Beveiliging en het volgen van regelgeving is belangrijk. Zeker op het moment dat je persoonsgegevens opslaat of verwerkt; bijvoorbeeld inschrijvingen voor een nieuwsbrief of orders.
  • de website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines. Er is niets zo vervelend als een website zonder bezoekers. We zorgen er daarom voor dat jou website goed vindbaar is. Dat heeft onder meer te maken met de manier waarop de achterliggende code is geschreven & gestructureerd, met de snelheid van de website en de manier waarop de teksten zijn geschreven.

WordPress template

Een professionele website laten maken? Kies dan voor een template op maat en niet voor een standaard template. Waarom? Dat leggen we graag uit.

Veel WordPress websites worden aangeboden met een standaard template. Een standaard template moet voor zoveel mogelijk mensen & situaties werken en heeft hierdoor veel te veel functionaliteit die niet wordt gebruikt. Dit maakt de website vaak traag en slecht vindbaar.

Wij kiezen daarom altijd voor een custom template; een template op maat die we zelf maken. Hierdoor krijg jij een website die precies aan jouw wensen voldoet, snel is en goed vindbaar.

ik wil een professionele website laten maken

Dat kan ;-). Op de pagina ‘onze werkwijze‘ lees je precies hoe dit in zijn werk gaat.

kunnen wij ergens bij helpen?