professionele website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Bij webdesign bureau H-Jansen.com helpen we daar graag bij.

WordPress

Over het algemeen bouwen we websites met WordPress. Dat is een Content Management Systeem (CMS) waarmee jij in staat bent om jouw website zelf te beheren op eenvoudige wijze. Je kunt zelf teksten aanpassen, zelf pagina’s aanmaken, etc. Lees hier waarom we voor WordPress kiezen.

uitgangspunten voor het laten maken van een professionele website

professionele website laten makenProfessionele website laten maken? Wij hanteren de volgende uitgangspunten:

 • de website moet responsive zijn. Dat betekent dat de website er goed uitziet en werkt op alle devices & schermen. Wij testen de website standaard op desktop, laptop, tablet en mobiel.
 • de website moet snel zijn. Wanneer het laden van een pagina te lang duurt haakt de bezoeker af. Daarnaast is laadtijd een belangrijk aspect voor de ranking in Google en andere zoekmachines.
 • de website moet veilig zijn. Beveiliging en het volgen van regelgeving is belangrijk. Zeker op het moment dat je persoonsgegevens opslaat of verwerkt; bijvoorbeeld inschrijvingen voor een nieuwsbrief of orders.
 • de website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines. Er is niets zo vervelend als een website zonder bezoekers. We zorgen er daarom voor dat jouw website goed vindbaar is. Dat heeft onder meer te maken met de manier waarop de achterliggende code is geschreven & gestructureerd, met de snelheid van de website en de manier waarop de teksten zijn geschreven.
 • de website moet eenvoudig te beheren zijn. Jij moet zelf in staat zijn om jouw website aan te passen en aan te vullen. Dit betekent onder meer zelf pagina’s toevoegen of wijzigen. Zelf afbeeldingen toevoegen & wijzigen. Zelf het lettertype veranderen. Etc.
 • de website moet aansluiten bij jouw doelgroep. Wij beschikken over de kennis en kunde om een goede website te bouwen, maar er is uiteraard veel ruimte voor jouw inbreng. Het wordt immers jouw website en jij kent de doelgroep het beste.
 • de website moet snel gereed zijn. Wij begrijpen dat je geen maanden wil wachten tot de website is afgerond. Daarom leveren we de eerste versie van de site binnen twee weken op.

WordPress template

Een professionele website laten maken? Kies dan voor een template op maat en niet voor een standaard template. Waarom? Dat leggen we graag uit.

Veel WordPress websites worden aangeboden met een standaard template. Een standaard template moet voor zoveel mogelijk mensen & situaties werken en heeft hierdoor veel te veel functionaliteit die niet wordt gebruikt. Dit maakt de website vaak traag en slecht vindbaar.

Wij kiezen daarom altijd voor een custom template; een template op maat die we zelf maken. Hierdoor krijg jij een website die precies aan jouw wensen voldoet, snel is en goed vindbaar.

google

Voor de meeste websites is Google een belangrijke bron van website verkeer. Als je een website hebt moet je Google alleen wel even laten weten dat jouw website bestaat en opgenomen kan worden in de zoekresultaten. We melden de websites die we bouwen daarom standaard aan bij Google Serch Console. Vervolgens stellen we een XML-sitemap in. Hierdoor wordt Google automatisch op de hoogte gesteld van nieuwe- of gewijzigde content op jouw website.

Meten is weten. We maken daarom voor onze klanten standaard een Google Analytics account aan en stellen deze in. De inzichten uit Google Analytics kun jij vervolgens gebruiken om jouwe website te optimaliseren. Welke pagina’s worden het meest bezocht, hoe lang blijven mensen gemiddeld op de website, wat zijn de pagina’s waar de meeste mensen de website weer verlaten. Etc.

de kosten van het laten maken van een professionele website

Bij webdesign bureau H-Jansen.com kun je al vanaf €450 een professionele website laten maken. Wij hanteren hierbij 1 totaalprijs. Geen addertjes onder het gras en dus geen verrassingen. Transparant en duidelijk. Dat is onze manier van werken.

professionele website laten maken - FAQ

 • wat doen jullie?

  We bouwen graag professionele websites en professionele webshops voor onze klanten.

 • waar bouwen jullie websites mee?

  We bouwen websites over het algemeen met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Hierdoor ben jij in staat om jouw website zelf te beheren.

 • wat zijn jullie uitgangspunten bij het bouwen van een website?

  Een professionele website laten maken? Wij hanteren de volgende uitgangspunten:

  • de website moet responsive zijn.
  • de website moet snel zijn.
  • de website moet veilig zijn.
  • de website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines.
  • de website moet eenvoudig te beheren zijn.
  • de website moet aansluiten bij jouw doelgroep.
  • de website moet snel gereed zijn.
 • gebruiken jullie een standaard- of een custom WordPress template?

  Wij kiezen altijd voor een custom template; een template op maat die we zelf maken. Hierdoor krijg jij een website die precies aan jouw wensen voldoet, snel is en goed vindbaar.

 • doen jullie iets met Google?

  We melden de websites die we bouwen altijd aan bij Google Search Console en zorgen ervoor dat Google automatisch op de hoogte wordt gesteld als er nieuwe- of gewijzigde content op jouw website staat.

  Daarnaast maken we voor onze klanten standaard een Google Analytics account aan en stellen deze in.

 • wat kost dat en hoe lang duurt het?

  Bij webdesign bureau H-Jansen.com kun je al vanaf €450 een professionele website laten maken.

  Wij begrijpen dat je geen maanden wil wachten tot de website is afgerond. Daarom leveren we de eerste versie van de site binnen twee weken op.

 • ik wil een professionele website laten maken

  Dat kan ;-). Op de pagina ‘onze werkwijze‘ lees je precies hoe dit in zijn werk gaat.

  kunnen wij ergens bij helpen?